FridayFreak

Alla inlägg under mars 2013

Av Frida CuTe - 21 mars 2013 18:27

Gud så dålig jag är på att uppdatera då.   Men har inte pallat med det helt enkelt. Idag har vi då haft KUT-dag. Har vart hemma och mysigt hela dagen, och även fina Josefine kom på besök. Kul.   Imorgon är det då fredag sen är det lov! Gud så kul och skönt! Men dem här tre veckorna måste jag säga, har gått sjukt fort! Tur det.   Har planerat in massor kul  på lovet, bl.a ha en liten photoshoot här hemma! Skall försöka fixa kameran så den kan börja funka igen. Vi reonverade ju våran över våning för några år sedan, så nu har vi jätte fina väggar som jag även använder till fotoväggar! Om man vill ha en ljus bakrund så drar man in på Jessicas rum och om man vill ha en liten mörkare så är det att foto på mitt rum. Haha! Vill man ha en naturlig och grå så är det mammas som gäller, eller om man vill ha en kolsvart cool, så är det brosan. Haha!   


Vad skall ni göra på lovet?

 

ANNONS
Av Frida CuTe - 20 mars 2013 18:23

Idag blev det ingen skola för mig heller. Trodde jag skulle hinna med, men var inte klar i stan förens sent, då den sista lektionen redan hade börjat. Och imorgon har vi KUT-dag. Super skönt! Så nästa gång jag skall till skolan blir ju nu på fredag. När jag äntligen var klar med mina ärende i stan idag med mamma så åkte jag till fina syster som också är lite hängig. Skräckfilm och minidonuts blev det!   Nu är jag hemma och skall snart fixa ögonbrynen sen blir det mat.


XOXO

 

ANNONS
Av Frida CuTe - 19 mars 2013 19:53

Det är sorligt vad många hemska människor det finns i världen. Vuxna folk som bokstavligt talat beter sig som 5-åringar. Som sitter bakom datorn och på riktigt nätmobbar folk! Det är ju sånna här personer som gör att folk mår psykiskt dåligt och skadar sig själva! Det är ju hemskt.   Dom dödar ju fan folk! Nej, man borde spärra in sånna folk som bara driver runt och inte har ett liv. Uatn deras liv går ut på att göra så unga glada människor mår dåligt. Nej fy. Och om det nu bara handlar om ren avundsjuka så får dom väll försöka styra upp sitt liv? Försöka bli som som dem strävar efter och inte sitta och trycka ner andra framgångsrika unga personer bara för att må bra själv?9d43d7ddc19a4d220e24d1cd4af93992_large


..

Av Frida CuTe - 19 mars 2013 19:44

Har inte vart mycket uppdatering idag nej, men är man hängig så är man. Imorgon blir det en liten konstig dag. Måste gå upp jätte tidigt (och då menar jag verkligen tidigt) för att åka in till stan med mamma och kanske syster. Mamsen skall göra något ärende/möte och även jag skall göra det. Så vet inte när jag kommer hem, om jag hinner till skolan eller inte...Får vi se..Vill ju gärna göra fysikprovet så man blir av med det.


//nytagen bild//

  

 

 

Av Frida CuTe - 19 mars 2013 14:09

Blev hemma ifrån skolan idag. Mådde verkligen inte bra men nu mår jag iaf lite bättre. Än så länge så har jag idag inte gjort så mycket. Sett på Oprah och käkat tonvis med glass. Har även fixat på min bonanalys och lite. Snart blir det att käka och frotsätta med pluggandet. XOXO

 
 
Av Frida CuTe - 18 mars 2013 17:40

Gud så mycket man har fått gjort idag då. :) Fixat prao-plats som blev vid en frissör nära skolan! Superskönt! Och nu håller jag på med bokanalys. Den behöver ju inte vara inne förens på fredag men lia bra att göra klart den. 

Snart blir det att laga lite käk och faktiskt slappna av. Kan jag behöva! XOXO

 

Av Frida CuTe - 18 mars 2013 17:15

Här har jag samlat ett antal namn och  tagit reda på vad dem betyder! Vem vet, kanske är ditt namn med...?

_________________________________________________________________________________

 


Elias: är ett bibliskt namn från gamla testamentet. Är ursprungligen namnet Elijah som betyder "min gud är Jahve".


Alex: Har grekiskt ursprung, och bildat av två ord som betyder försvarare och man.


Frida (mitt namn! :p) är ett fornnordiskt namn som är bildat av ordet fridh som betyder skön, älskad.


Lisa eller Liza är ett kvinnonamn, en svensk kortform av det ursprungligen hebreiska namnet Elisabet (Elizabeth) som betyder 'Gud är fullkomlighet'.


Johanna är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung (Ioanna)  betyder Gud har förbarmat sig"


Mikaela har hebreiskt ursprung och betyder "vem är som gud?"


Gabriel är ett hebreiskt namn med betydelsen Guds kämpe eller den som kämpar för Gud.


Följa mig på Bloglovin!

 

Om mig!

 
   Hejsan alla fina!

Ni har kommit till en blogg som handlar om massor med modetips, makeup,

 

galna grejer och det senaste kändisskvallret! Även om mig en 15 årig bruds vardag och liv, som gillar att vara galen, teckna, dansa och vara kreativ på alla möjliga sätt!

 

Ni får även en liten mix av det senaste modet & massor med humor! 

Hoppas ni gillar mig blogg!

 

V-Ä-L-K-O-M-M-N-A!

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni jag skall blogga mer om? :)
 Mode!
 Smink!
 Mer om dig själv!
 Musik!
 Mer videobloggar!
 Japan!
 Coola/söta grejer!
 Tips och sånt! :)
 Något annat (i så fall kommentera!)

Min Tumblr

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Muspekare!!

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

.

!

muspekare

Pink Cherry

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se