FridayFreak

Alla inlägg under april 2013

Av Frida CuTe - 10 april 2013 20:27

Har fått lite kommentarer på senaste tiden att lite äldre tjejer i mellan 16-17 även läse min blogg! Gud så glad jag blir att ni gillar den!   Och som jag har förstått det så gillar ni när jag bloggar om träning och träningsinspo! Så därför kan jag mer än gärna bloggar lite mer om bra träningstips och sånt, så som ni bad om! :) Så varför inte dra igång direkt? Här kommer 2 enkla rump-övningar som du kan göra i hemmet!

______________________________________________________________________________________


En som är välldigt enkel är ju denna:

(du kan göra det praktiskt taget när som helst.

När du sminkar dig på morgonen eller står och diskar. Haha!)


                Såhär gör du:


  • Ligga ner på Mage eller stå upp
  • Spänn rumpan så mycket somdu kan och håll kvar i några sekunder.
  • Slappna sedan av
  • Upprepa denna övning ca 8 gånger i rask takt
  • När du kommer till 8onde gången så spänner du i 12 sekunder      Utfall

                 Såhär gör du:

  • Stå med fötterna isär
  • Spänn magen och sänk axlarna
  • Håll händerna avslappnande emot dig
  • Ta ett djupt kliv framåt med ena benet och sänk överkroppen nedåt emot golvet
  • Vänd tillbaka till startposition innan bakre benet når golvet

ANNONS
Av Frida CuTe - 10 april 2013 20:00

Blää. Imorse vaknade jag av att jag hade så fruktanssvärt ont i min hals. Asså har nog inte haft så ont på flera år. Så har gått och knarkat halstabletter hela dagen, men hjälper det? Neej! Är i starkt behov nu, av lite Ben and Jerry's men för det första så käkar jag inte godis/glass och sötsaker. Och för det andra så kan jag inte komma tilla ffären nu ikväll. Men i helgen. Då jävlar är det den här tjejen som kastar sig över Ben and Jerry's disken! ;) Haha!

 


A0c607f28e3b11e29dc322000a1f9c8f_7_large

ANNONS
Av Frida CuTe - 10 april 2013 18:40

Hejsan alla bloggläsare! Har vart den drygaste men också roligaste skoldagen på länge idag. Kom hem vid 4 då jag käkade lite och sen dess har jag bara pluggat och även sett Partaj samtidigt. Haha, finns det något roligare program eller?! :D Tror inte det! Och det är så min kväll kommer fortsätta att se ut tror jag. Håller på med ett fysikprov som jag ännu inte har gjort, pluss en uppgift till svenskan som skall vara klar denna fredag. Så det är bara att fortsätta. Hoppas ni har en bra onsdags kväll!

Av Frida CuTe - 9 april 2013 21:30

Vad i HELVETE håller de på med?


Hahaha omg...

Av Frida CuTe - 9 april 2013 16:16

Amanda Bynes (© Rex)

Från 15 års ålder var Demi Lovato en av Disneys mest kända profiler. Men när hon var 18 lades hon in på rehab på grund av 'känslomässiga och fysiska problem' efter att hon enligt uppgifter slagit en bakgrundsdansare.

Efter tre månader på rehab kom Demi ut som en ny kvinna. Senare medgav hon att hon hade 'druckit och använt droger, som många tonåringar gör för att dämpa smärtan'.

Amanda Bynes (© Rex)

Britney började synas på amerikansk tv när hon var 11 och hon hade sin första hitsingel när hon var 16. Hon blev snabbt en av världens mest berömda personer, och hade problem att hantera pressen.

Efter sin skilsmässa med Kevin Federline rakade hon huvudet, råkade ut för ett mentalt sammanbrott och hamnade på rehab. Än idag, sex år senare, kontrollerar hennes far hennes miljoner.

Amanda Bynes (© Rex)

Justin Bieber var 14 när han skrev på ett skivkontrakt och började dominera topplistorna världen över.

Men nyligen har Justin varit i lite trubbel – han kom sent till en konsert och fick ett vredesutbrott – men han är bara 19, kanske utagerade han bara?

 

 

Av Frida CuTe - 9 april 2013 12:26

 Hejsan sötnosar! I skrivande stund befinner jag mig i skolans biblotek, -vrålhungrig! Har alltid skit sen lunch på tisdagar, äter inte förens 1! Iaf, mat snart och efter det blir det att skynda mig för att dra på utvecklingssamtal. Tror faktiskt jag ligger jävligt bra till! :D


Tumblr_mkzeuhakir1s6m2nro2_400_large

Av Frida CuTe - 8 april 2013 20:09

Ni vet dem där 'Before i die' posterna? Som finns överallt typ på, Google, Weheartit osv? Jag har nu gjort ett collage med några av dessa bilderna, med grejer som jag vill uppleva under sommare 2013! Sommaren är ju faktiskt närmare än man tror och det känns verkligen som om 2013 kommer bli min sommar.   Skall ha så satans kul och verkligen njuta! Så om ni är intresserade...Här är det saker (jag rättare sagt) kommer att göra under denna sommaren...  Del 2 kommer i något annat inlägg längre fram...

Följa mig på Bloglovin!

 

Om mig!

 
   Hejsan alla fina!

Ni har kommit till en blogg som handlar om massor med modetips, makeup,

 

galna grejer och det senaste kändisskvallret! Även om mig en 15 årig bruds vardag och liv, som gillar att vara galen, teckna, dansa och vara kreativ på alla möjliga sätt!

 

Ni får även en liten mix av det senaste modet & massor med humor! 

Hoppas ni gillar mig blogg!

 

V-Ä-L-K-O-M-M-N-A!

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni jag skall blogga mer om? :)
 Mode!
 Smink!
 Mer om dig själv!
 Musik!
 Mer videobloggar!
 Japan!
 Coola/söta grejer!
 Tips och sånt! :)
 Något annat (i så fall kommentera!)

Min Tumblr

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Muspekare!!

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

.

!

muspekare

Pink Cherry

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se