FridayFreak

Senaste inläggen

Av Frida CuTe - 5 mars 2013 18:45

La upp denna videon igår på min Facebook. Hittade den här grymt duktiga killen på YouTube. Hur awesome får man va? Helt klart en av dem bästa verisionerna jag hört! Skulle helt klart kunna tänka mig att ha den här musiken i lurarna.    


ANNONS
Av Frida CuTe - 5 mars 2013 16:45

Tänkte bara skriva och visa lite bättre bilder på mina nyköppta skor som jag la upp härom dagen. Dem är helblåa och har tusentals paljetter över hela skorna som sitter hårt fast. Dem kostade bara 139:- kr vilket är helt sjukt! Har ju kollat på liknande skor innan eftersom dessa är en av mina drömskor, och då kostade dem över 600. Men nu hittade jag dem billigt och bra + så var dem på rea! :) Är iaf super nöjd, och bekväma är för att vara så höga. Skrev helt klart fel häromdagen när jag bloggade om dem. Skrev att klacken var 10 cm höga, men skrev fel! Den är 14 cm hög.


Bättre bilder!


 
Sitter som en smäck på min fot!     

(Dålig cambild dock!)
 
 
 
 
ANNONS
Av Frida CuTe - 5 mars 2013 16:09

Just hemkommen efter denna skoldag. Den har också rullat på ganska snabbt trots att vi har sådan sen lunch på tisdagar. Har faktiskt inte så mycket att säga för tillfället. Skall ta något att äta, sen får jag nog sätta igång och städa mitt rum. Ser ut som fan här inne!  

 

 

 

Av Frida CuTe - 4 mars 2013 18:30

Rihanna

Kim Kardashian (© REX)
Heidi Klum

Kim Kardashian (© REX)


Madonna

Kim Kardashian (© REX)

Kim Kardashian (© REX)


Jennifer Garner

Kim Kardashian (© REX)
Av Frida CuTe - 4 mars 2013 17:24

  ! Första skoldagen avklarad efter lovet. Har rullat på läskigt fort faktiskt. Skönt det. :) Är ganska glad eftersom vi går bara tre veckor nu sen har vi lov igen. Gud så skönt!   Bakade kladdkaka när jag kom hem och nu blir det att käka varma mackor. Inte mycket met som händer ikväll nej. Vad skall ni göra?     


 

Av Frida CuTe - 3 mars 2013 19:43

Av Frida CuTe - 3 mars 2013 16:49

Vart en välldigt ja..Galen lördag igår, om man säger så. ;) Haha men kul har man haft! Har inte gjort mycket idag dock. Käkat kladdkaka och chips, och suttit och grubbla med söndagsångesten i mig. Imorgon börjar skolan igen. Saknar mina kompisar fett mycket, men skulle inte utan tvekan tacka nej till en veckas lov till. Jaja, måste ju tillbaka till skolan någon gång! Hoppas ni har det bra?   


 

Bild ifrån Google.

Av Frida CuTe - 2 mars 2013 22:08

Sitter just nu och kollar på "kungarna av tylösand" hur kul som helst! ;) Har även kollat när syrran har startat en blogg så nu har Josefine också en "öppen dagbok" här på nätet. Så om ni vill kolla in hennes kan ni klicka HÄR!   


Följa mig på Bloglovin!

 

Om mig!

 
   Hejsan alla fina!

Ni har kommit till en blogg som handlar om massor med modetips, makeup,

 

galna grejer och det senaste kändisskvallret! Även om mig en 15 årig bruds vardag och liv, som gillar att vara galen, teckna, dansa och vara kreativ på alla möjliga sätt!

 

Ni får även en liten mix av det senaste modet & massor med humor! 

Hoppas ni gillar mig blogg!

 

V-Ä-L-K-O-M-M-N-A!

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni jag skall blogga mer om? :)
 Mode!
 Smink!
 Mer om dig själv!
 Musik!
 Mer videobloggar!
 Japan!
 Coola/söta grejer!
 Tips och sånt! :)
 Något annat (i så fall kommentera!)

Min Tumblr

 

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Muspekare!!

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

.

!

muspekare

Pink Cherry

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se