FridayFreak

Alla inlägg under november 2012

Av Frida CuTe - 23 november 2012 09:10

Haha gud vad jag älskar sådana här videos på YouTube! Så sjukt jävla roligt! Haha! ;)

ANNONS
Av Frida CuTe - 22 november 2012 17:45

En av mina favorit julkalendrar genom tiderna har alltid varit "Mysteriet på Greveholm"Ni förstår inte hur många gånger jag har sett den alltså. Det spelar inte roll vilken årstid det är, eller hur gammal jag har blivit jag ser den ännu idag! Haha, och jag tycker att dom här nya lendrerna suger. Dom har gjort alla julkalendrar så löjliga känns det som.Och ja, jag var inte ens född när Mysteriet på grevelm gick som julkalender på tv, men när jag väl föddes så växte jag upp med den. ;) Nu skall dom tydligen göra en 2 på den, och då kommer det handla om en ny familj som flytter in i slottet Va?! Jag har alltid önskat att det skulle bli en 2 på mysterit å Greveholm men inte att det skall flytta in en ny familj! Dom skulle ju bo där för alltid? Men vem vet det kan ju bli en succé den här också! Jag iaf besviken men också spänd på vad som kommer hända den andra familjen! :)


Här nedan för kan ni se ett klipp från årets julkalender!Haha jag var så kär i Jean, när jag var mindre.^^ Haha, jag älskade honom, och jag tyckte han var dösnygg! Haha!

  


ANNONS
Av Frida CuTe - 22 november 2012 16:30

Tjenna! Hur har eran torsdag varit? Min har varit, fine som vanligt. Har dock vart lite trött hela dagen, så nu blir det att vila! ;) Kan ju även säga att jag fick ett utbrott på matte-lektionen idag så mår ganska lågt och trött i huvudet nu. Men jag hoppas iaf att ni har haft en bättre torsdag än jag! Haha ^^.

Av Frida CuTe - 21 november 2012 19:47

Spenderat kvällen med mat och lite plugg, snart blir det att duscha och fixa inför skoldagen imorgon. Önskade verkligen att det skulle vara fredag imorgon men tyvärr så är det bara torsdag. :/ Eh, överlever nog...Hoppas jag.

 

Av Frida CuTe - 21 november 2012 14:00

Älskad låt sen jag var liten!   Åh gud. Call med old-fashioned but...

Av Frida CuTe - 21 november 2012 12:40

Hejsan sötnosar! Sitter just nu på Max med Matilda och tjockar oss med glass. Yummy Dagen har vart super och jag har hittat födelsedagspresent till mamma! <3 skönt!

Av Frida CuTe - 21 november 2012 08:45

Tjenna sötnosar! Min skoldag igår var bra som vanligt. Lite dryg och långsam konstigt nog. :o Men jag överlevde! Idag har vi KUT-dag, så det blir att spendera dagen med fina Matilda! Vi skall nämligen gå runt i massor av affärer för att försöka hitta något idag. Jag skall iaf leta efter en födelsedagspresent åt min underbara mammi.     Hon fyller ju år snart! :) Så vill ge henne något super fint. Vet bara inte vad. Men det återstår att se! Kanske en goodiebag? 

Jaja, bloggar mer när jag kommer hem helt enkelt! Ha en bra dag! XOXO Hugs and Kisses!   

 

 

Av Frida CuTe - 20 november 2012 19:45

Ja, jag tänkte nu ta upp en punkt om många nog undrar över. 

- Vad har jag för klädstil/smak?

Min klädstil är så otroligt blandad så jag kan inte ens beskriva den. Den är så mixad! Jag kan ha allt ifrån nit-armband,

till en söt klänning ifrån nelly. Så jag tänkte att det nog är mycket enklare om jag visar några bilder på hur jag kan klä mig och vad jag gillar för något! (: 

 

Svart, och väldigt hård stil.                                                           Men också färgglad, lite tufft.  

 

   


Och till en söt klänning ifrån Talkingclothes! 

 

   Fattar ni? ;) Vääldigt blandad! :)

<3

 


Följa mig på Bloglovin!

 

Om mig!

 
   Hejsan alla fina!

Ni har kommit till en blogg som handlar om massor med modetips, makeup,

 

galna grejer och det senaste kändisskvallret! Även om mig en 15 årig bruds vardag och liv, som gillar att vara galen, teckna, dansa och vara kreativ på alla möjliga sätt!

 

Ni får även en liten mix av det senaste modet & massor med humor! 

Hoppas ni gillar mig blogg!

 

V-Ä-L-K-O-M-M-N-A!

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni jag skall blogga mer om? :)
 Mode!
 Smink!
 Mer om dig själv!
 Musik!
 Mer videobloggar!
 Japan!
 Coola/söta grejer!
 Tips och sånt! :)
 Något annat (i så fall kommentera!)

Min Tumblr

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Muspekare!!

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

.

!

muspekare

Pink Cherry

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se